Szülő party
Szülő party

Rendezz partit szülőknek! Lazítsatok, beszélgessetek egy jót, akár hívjatok egy írót, egy influencert, akire mindenki kíváncsi. Járjatok körül sokatokat foglalkoztató témákat! Mindeközben a gyerkőcök felügyeletéről is gondoskodjatok természetesen. Jól látható lesz majd, hogy mennyire hasonló problémákkal küzdenek a szülők, hogy mennyire tud segíteni ilyenkor a közösség ereje.

Felajánlásért feliratozott pólók
Felajánlásért feliratozott pólók

Mutasd meg leendő partnereidnek, hogy ki vagy! Erre kiváló ötlet, ha pólót gyártasz, melyet feliratozol és eladsz azoknak, akik hisznek az ügyedben. Mondhatjátok, hogy a póló már elavult, de még mindig makacsul tartja magát, mint reklámozási felület. Sőt, érdekes módon, ha fontos ügyről van szó, még trendi és kommunikációs szempontból igen hatékony is lehet.

Crowdfunding - közösségi finanszírozás
Crowdfunding – közösségi finanszírozás

Legyen egy jó ötleted – és találj hozzá partnereket, hogy legyen hozzá pénz is! Nagy vonalakban ez a crowdfunding lényege, mely igen elterjedt finanszírozási forma már – elsősorban még külföldön. Nem elvetendő ötlet egy civil szervezet számára sem az, hogy kitaláljon egy eladható ötletet és pénzt gyűjtsön rá – tessék kipróbálni!

Jótékonysági karnevál
Jótékonysági karnevál

Ha február, akkor karnevál: ami lehet jótékonysági is, sőt. Szervezzünk színes eseményt a karnevál jegyében, belépődíjjal, tombolával, nyereményekkel a legötletesebb jelmezek, megjelenések díjazására. Nemcsak hasznos lehet, és kiválóan működhet, mint gyűjtőakció, de emberi kapcsolatok is épülnek, közösséget formálhatunk – mindezt kötetlenebb, szórakoztató keretek között.

Jótékonysági koncert
Jótékonysági koncert

A zene egyetemes kommunikációs eszköz. A Live Aid óta tudjuk, hogy a zene összeköti azokat, akik hasonló ügyért harcolnak, empátiára késztet, ha zenéről van szó, kiváló csatornát kapunk az üzenet továbbítására: segítsünk együtt! Szervezzünk hát koncertet, keressünk olyan előadóművészeket, akik fogékonyak témánk iránt és a siker nem marad el!

Főzőverseny
Főzőverseny

A gasztro menő. Főzni divatos, trendi, a főzőműsorok népszerűek, nem is beszélve a szakácsversenyekről, melyeket akár több tévécsatornán is követhetünk folyamatosan. Legyen az amatőr vagy celeb, főzés vagy desszert készítés – sokan szeretik és követik ezeket a műsorokat. Érdemes tehát elgondolkodnunk egy saját főzőversenyben, részvételi díjjal és oklevelekkel, akár szakmai zsűrivel.

//kameleonline.hu/wp-content/uploads/2018/09/footer_logo.png
Top Skip to content