Kisállat fotóverseny. Egy kisfiú fotóz egy nagy kutyát.
Kiskedvenc fotóverseny

Egyes állítások szerint a kutyás és macskás képek uralják a netet – pláne a közösségi oldalakat. Egyszerűen szeretjük kedvenceinket fotózni, és a bűbájos képeket megosztani másokkal – ugye egyetértünk, állattulajdonosok? Szervezzetek fotóversenyt, melynek nevezési díja adomány lehet, nyertesei pedig szervezetetek arcai lehetnek a közösségi oldalakon – de akár szépségverseny is lehet a fotózás jeligéje. Biztosan siker lesz!

Kisállat jelmezverseny. Ukuleléző mopsz jelmez.
Állati jelmezverseny

Ki mondta, hogy a jelmezversenyt csak a gyerkőcök élvezhetik? Kitűnő alkalom lehet arra is, hogy kedvenceiddel egy olyan élményben legyen részed, amilyenen még nem voltál. Akár szponzorok is támogathatják a rendezvényt, mely lehet évente ismétlődő is. Különösen jól működhet közösségeknél – amelyek tovább bővülhetnek ezzel a színes eseménnyel. A belépődíj adomány a szervező szervezetnek vagy alapítványnak.

Szülő party
Szülő party

Rendezz partit szülőknek! Lazítsatok, beszélgessetek egy jót, akár hívjatok egy írót, egy influencert, akire mindenki kíváncsi. Járjatok körül sokatokat foglalkoztató témákat! Mindeközben a gyerkőcök felügyeletéről is gondoskodjatok természetesen. Jól látható lesz majd, hogy mennyire hasonló problémákkal küzdenek a szülők, hogy mennyire tud segíteni ilyenkor a közösség ereje.

Felajánlásért feliratozott pólók
Felajánlásért feliratozott pólók

Mutasd meg leendő partnereidnek, hogy ki vagy! Erre kiváló ötlet, ha pólót gyártasz, melyet feliratozol és eladsz azoknak, akik hisznek az ügyedben. Mondhatjátok, hogy a póló már elavult, de még mindig makacsul tartja magát, mint reklámozási felület. Sőt, érdekes módon, ha fontos ügyről van szó, még trendi és kommunikációs szempontból igen hatékony is lehet.

Crowdfunding - közösségi finanszírozás
Crowdfunding – közösségi finanszírozás

Legyen egy jó ötleted – és találj hozzá partnereket, hogy legyen hozzá pénz is! Nagy vonalakban ez a crowdfunding lényege, mely igen elterjedt finanszírozási forma már – elsősorban még külföldön. Nem elvetendő ötlet egy civil szervezet számára sem az, hogy kitaláljon egy eladható ötletet és pénzt gyűjtsön rá – tessék kipróbálni!

Jótékonysági karnevál
Jótékonysági karnevál

Ha február, akkor karnevál: ami lehet jótékonysági is, sőt. Szervezzünk színes eseményt a karnevál jegyében, belépődíjjal, tombolával, nyereményekkel a legötletesebb jelmezek, megjelenések díjazására. Nemcsak hasznos lehet, és kiválóan működhet, mint gyűjtőakció, de emberi kapcsolatok is épülnek, közösséget formálhatunk – mindezt kötetlenebb, szórakoztató keretek között.

//kameleonline.hu/wp-content/uploads/2018/09/footer_logo.png
Top Skip to content